23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaşlı ve Bakıma Muhtaçlara Yardım…

Yaşlı ve Bakıma Muhtaçlara Yardım…

Ceyhan Belediyesi Yaşlı Evleri Bakımı ve Temizliği Birimi tarafından yaşlıların ev ortamında yaşamlarını daha sağlıklı şartlarda geçirmeleri amacıyla düzenli periyotlarla evde bakım hizmeti veriliyor.

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak’ın talimatlarıyla devam eden çalışmalar kapsamında oluşturulan ekiple, 65 yaş üstü bakıma muhtaç, engelli ve kimsesi olmayan vatandaşların evlerine giden ekibimiz ev temizlikleri ve bakımı yapıyor.

Proje kapsamında Ceyhan Belediyesi bünyesinde kurulan bayan temizlik ekibi, Ceyhan’daki camilerin yanı sıra tespit edilen bakıma muhtaç ve kimsesi olmayan vatandaşlara periyodik olarak ulaşıp evlerinin bakım ve temizliğini gerçekleştiren belediye temizlik ekibi büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor.

Ceyhanlılara hizmet vermenin kutsal bir görev olduğunu belirten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, “Bu çalışma ile 65 yaş üstü yaşlı ve kimsesiz vatandaşlara sevgi ve şefkatle yaklaşıyoruz. Günlük yaşamlarını kolaylaştırmanın, yalnız olmadıklarını kendilerine hissettirmek ve onurlu bir yaşam sürdürmelerini sağlamak, her şeyden de önemlisi belediyemizin yaşlılara sahip çıkması kutsal görevimizdir. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir