29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaralı Ata Hayvan Sevenler Sahip Çıktı…

Yaralı Ata Hayvan Sevenler Sahip Çıktı…

Sahibi tarafından boş bir arsaya bırakılan yaralı ata hayvanseverler sahip çıktı. Yüzündeki yarası enfeksiyon kapan ata 2 hafta boyunca her gün su ve yem veren hayvanseverler, atın hayvan barınağında tedavi edilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yaralı atı barınağa götürerek tedavi altına aldı.

Yüreğir ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde 801 sokakta 2 hafta önce boş bir arazide bir evin balkon parmaklıklarına bağlı at mahallelinin dikkatini çekti. Yüzünde büyük bir açık yara bulunan atla kimsenin ilgilenmediğini fark eden vatandaşlar, atı düzenli olarak su ve yemle besledi. Hayvan severler, sahibi tarafından ölüme terk edilen hayvanın barınakta tedavi edilebilmesi için sosyal medyada kampanya başlatarak Adana Büyükşehir Belediyesi’nden ve çeşitli kurumlardan destek istedi. Çağrı üzerine Büyükşehir Belediyesi, özel araçla atı bulunduğu yerden alarak tedavi ettirmek üzere hayvan barınağına götürdü.

Hayvan Barınağı görevlisi Emrah Ceylan, duyarlı vatandaşlar sayesinde yaralı atın durumundan haberdar olduklarına değinerek, “Barınakta ilk başta tedavisi ve aşıları yapılacak. Yarası iyileşene kadar ilgileneceğiz. Daha sonra rehabilitasyonu yapılacak. Yemesinden, içmesine her şeyine kadar hayatının sonuna dek bakacağız” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir