24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş’tan ÇGC’ye Ziyaret…

Vali Demirtaş’tan ÇGC’ye Ziyaret…

Vali Mahmut Demirtaş, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) yeni tesislerini ziyaret etti. ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ve Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M. Ömer Üney, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Baştuğ, Sefa Saygıdeğer, Süreyya Uri ve Hüseyin Arat ile cemiyetin kurucu üyeleri tarafından karşılanan Vali Demirtaş, ÇGC’nin yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ve Adana’nın en güzel mekânlarından biri olduğuna dikkat çekti.
SEYHAN VE YÜREĞİR HASTANELERİ…
Adana’daki çalışmalarla ilgili bilgi veren Vali Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir’deki Devlet Hastaneleri inşaatının Ocak ayı içerisinde başlayacağını belirtti. Kentin istihdamına katkı sunan iş dünyası ile sık sık bir araya geldiklerini vurgulayan Vali Demirtaş, Fuar alanının genişletileceğini, Ceyhan Enerji İhtisas Endüstri Bölgesi’ndeki sorunların çözümü için büyük bir emek sarf edildiğini söyledi. Fuarın ve Endüstri Bölgesi’nin Adana ve Türkiye için büyük önem taşıdığını vurgulayan Vali Demirtaş, “Elbirliğiyle tüm sorunların üstesinden gelebileceğimize inanıyorum. Adana’daki oda, borsa ve belediye başkanlarının birbirleriyle uyumlu çalışması kent adına umut vericidir. Adana’ya yatırımların gelmesi için hep birlikte büyük çaba sarf ediyoruz. Adana’da daha çok yatırım gerçekleşmesi, daha çok istihdam sağlanması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
VALİ DEMİRTAŞ’TAN PLAKET
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ise Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman bizlerin yanında yer alan ve desteğini esirgemeyen Valimize teşekkür ediyorum. Tesislerimizin tamamen hazır duruma gelmesi sonrasında Valiliğimizle birlikte önemli faaliyetler yapılması için görüş alışverişimiz sürecek” dedi.
Vali Mahmut Demirtaş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ortaklığında Çukurova Kalkınma Ajansı 2018 Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan ‘’ Haber ve Basın Bülteni Yazma, Etkili Fotoğraf ve Kamera Çekme Teknikleri ve Sosyal Medya Haberciliği Uygulamalı Eğitimi’’ projesine katkılarından dolayı ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’e plaket sundu. Ziyaretin sonunda Vali Demirtaş ve gazeteciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir