19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti…

Vali Demirtaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti…

Vali Mahmut Demirtaş, iki şehit ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Vali Demirtaş, Ramazan Bayramı Arifesi’nde şehit ailelerini unutmadı. Demirtaş, önce Şırnak’ın Silopi ilçesinde, teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu 10 Kasım 2015 tarihinde şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı’nın ailesini ziyaret etti. Vali Demirtaş’ı şehidin eşi Havva Bardakçı karşıladı. Vali Demirtaş ziyareti sırasında şehidin 11 yaşındaki oğlu İsmail Talha ile 6 yaşındaki kızı Zehra Bardakçı’yı sevdi. Vali Demirtaş çocuklara hediye verirken şehidin eşinin de bayramını kutladı.

Vali Demirtaş daha sonrada Mardin’in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından bir eve tuzaklanan bombanın patlaması sonucu 12 Nisan 2016 tarihinde şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek’in evini ziyaret etti. Şehidin eşi Gülcan Demiryürek Vali Demirtaş’ı 22 aylık kızı Lara Demiryürek ile karşıladı. Şehit evinde Adana İl Müftüsü Arif Gökce dua etti. Vali Demirtaş daha sonra emniyet ve itfaiye mensuplarıyla bayramlaştı. Vali Demirtaş buradan da önce huzurevine giderek yaşlıların daha sonra sevgi evlerine giderek çocukların bayramını kutladı.

Valiye ziyaretleri sırasında Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve komutanlar eşlik etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir