28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Çevre / Uluslararası Akdeniz Salsa Dans Festivali Sona Erdi…

Uluslararası Akdeniz Salsa Dans Festivali Sona Erdi…

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı (TDSF) Tolga Han Çinkitaş, Adana’nın il olarak dansa çok başarılı olduğunu bu nedenle birincisi gerçekleştirilen Uluslararası Akdeniz Dans festivale katılan tüm sporculara başarılar dilediğini söyledi.

TDSF’ nin düzenlediği festivalin Adana’ya renk kattığını ifade eden Çinkitaş, “Bu festivalin bende bir adanalı olarak kıymetinin bilinmesini istiyorum. Bugün ilimize Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Rusya, İspanya, Porto Riko, Yunanistan, Lüblan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden 16 kulüpten toplam 365 sporcunun katılması bizleri mutlu etmiştir. Bu müsabakalarda emeği gecen başta Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak, Dans Federasyonu Adana İl Temsilcisi Oktay Filazoğlu’na teşekkür ederim ” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak ise yaptığı konuşmada festivale katılan tüm yabancı ve yerli sporcuların Adana’dan memnun ayrılarak ülkelerine ve illerine iyi anılarla dönmelerini istediklerini belirterek müsabakaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

Ataşbak, ilk kez düzenlenen festivalin Adana’ya verilmesini sağlayan Federasyon Başkanı Tolga Han Çinkitaş’a teşekkür etti.

Ayrıca konuşmalardan sonra Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak’a ve İl Temsilcisi Oktay Filazoğlu’na plaket takdim edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir