25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Trafik Kazası,1 Ölü 1 Yaralı…

Trafik Kazası,1 Ölü 1 Yaralı…

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil, refüjdeki ağaçlara çarpıp, yola savruldu. Kazada, 34 yaşındaki sürücü Gökhan Özdemir, hayatını kaybetti, 20 yaşındaki Nisa Çaykuşu ise yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Turgut Özal Bulvarı Adana Anadolu Lisesi yakınında meydana geldi. İddiaya göre, Gökhan Özdemir’in yönetimindeki 01 CBM 72 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp, refüjdeki ağaçlara çarptıktan sonra yola savruldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Gökhan Özdemir’in öldüğü belirlenirken, yolcu konumundaki yaralı Nisa Çaykuşu ise ambulans ile Adana Numune ve Eğitim Hastanesi’ne götürüldü. Polisin kaza yerinde yaptığı incelemede, hiç fren izine rastlanmaması dikkat çekerken, Özdemir’in cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir