29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Trafik kazası: 1 ölü, 15 yaralı…

Trafik kazası: 1 ölü, 15 yaralı…

Kaza Seyhan ilçesi, D-400 Karayolu Trafik Kavşağı alt geçidinde meydana geldi. Galip Durak yönetimindeki, büyük bölümünü Suriyeli sığınmacıların oluşturduğu tarım işçilerini taşıyan 06 JMS 15 plakalı midibüs, karşı şeride geçtikten sonra Tolga Salman’ın kullandığı 01 S 2546 plakalı minibüs ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 31 K 6311 plakalı panelvan ile çarpıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Minibüs şoförü Tolga Salman’ın da aralarında bulunduğu 15 yaralı ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Özel bir hastaneye kaldırılan yaralılardan Faruk Çadır, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Araçta sıkışan midibüs şoförü Garip Durak, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışması sonucu çıkartıldı. Ağır yaralanan Durak, sağlık ekibinin kaza yerindeki müdahalesinin ardından ambulans ile hastaneye götürüldü.

Kaza yerinde inceleme yapan polisler, tarım işçilerini taşıyan midibüse ait 42 metre fren izi tespit etti. Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir