19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tezgahlarına El Konulan Seyyar Satıcıların İsyanı…

Tezgahlarına El Konulan Seyyar Satıcıların İsyanı…

Kaldırım ve yol işgali yaptıkları için el konulan tezgahlarını almak için geldikleri zabıtadan eli boş dönen seyyar satıcılar, “Bu bizim ekmek teknemiz. Ne yapalım, hırsızlık mı yapalım” diye tepki gösterdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde meydana geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi zabıtası Büyük Postane civarında seyyar satıcıların çok yoğun olduğu, yol ve kaldırım işgali yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Zabıta ekipleri seyyar satıcılardan alanı boşaltmasını istedi. Ancak seyyar satıcılar işgale son vermeyince zabıta seyyar satıcıların tezgahına mallarıyla birlikte el koydu. Zabıta ekipleri tezgah ve malları zabıta daire başkanlığına getirdi. Seyyar satıcılar da buraya gelerek tezgahları ve mallarını almak istedi. Seyyar satıcılar tezgah ve mallarının başka bir yere götürülmesini engellemeye çalıştı ancak başaralı olamadı. Zabıta ekipleri seyyar satıcılar ile konuşarak ikna etti. Seyyar satıcılar ise, “Bu bizim ekmek teknemiz. Ne yapalım, hırsızlık mı yapalım” diye tepki gösterdi.

Seyyar satıcılar daha sonra zabıta daire başkanlığı önünden ayrıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir