16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Tenisçiler Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu…
TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU'NUN (TTF) 10 BİN TL ÖDÜLLÜ TÜRKİYE YAZARLARI DERNEĞİ (TSYD) ADANA ŞUBESİ KATEGORİ-2 TENİS TURNUVASI SONA ERDİ. (İHA/ADANA-İHA)

Tenisçiler Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu…

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) 10 bin TL ödüllü Türkiye Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Kategori-2 Tenis Turnuvası sona erdi. Dereceye giren tenisçilere kupaları törenle verildi.
TTF’nin turnuva takviminde yer alan TSYD Adana Şubesi Senyör Turnuvası 6-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşti. Tekler ve çiftlerde farklı yaş kategorilerinde gerçekleşen turnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Kahramanmaraş, Konya, Malatya, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Malatya’dan186 sporcu katıldı.
Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) yapılan turnuva, Murat Aslantaş’ın başhakemliğinde gerçekleşti. Çekişmeli maçların yaşandığı turnuva final maçlarının ardından gerçekleşen kupa töreni ile son buldu. Şampiyon senyör tenisçilere ve finalist sporculara kupaları TSYD Adana Şubesi Başkanı Kurtul Çakın, Asbaşkan Hasan Hüseyin Türk, Genel Sekreter Hakan Köker, Yönetim Kurulu Üyesi Ergun Kara ve İrfan İşisağ, TSYD Adana Şube Müdürü Mehmet Önal, TSYD Üyesi Hürriyet Gazetesi Çukurova Bölge Temsilcisi Erdal Fernergiz, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin ve ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi Necati Erdem tarafından verildi. Kupa töreninde konuşan TSYD Başkanı Kurtul Çakın, derneklerine, Adana’da sporun her alanında güçlü kalemler olan spor yazarı ve gazetecilerinin üye olduğunu hatırlattı.
Çakın, TSYD’nin Adana’da ilk kez senyör tenis turnuvasında yer aldığını, bu birlikteliğin Adana ve Türkiye tenisi adına sürmesini arzu ettiklerini söyledi. Çakın, ATDSK’da son yıllarda yapılan yatırımların Türk tenisi adına çok önemli olduğunu da vurgulayarak, bu yatırımlarda emeği geçen Başkan Ali Refah Keskin ve yönetimini kutladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir