20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / TEMSA’DAN DEMİRSPOR’A DESTEK…

TEMSA’DAN DEMİRSPOR’A DESTEK…

Temsa ve Adana Demirspor işbirliğine yönelik toplantı, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımı ile Adanademirspor tesislerinde gerçekleşti. Toplantıda Temsa’nın Adana Demirspor’a sponsor olmasına yönelik protokol imzalandı. Protokole göre Temsa logosu 2014-2015 sezonu süresince Adana Demirspor formasında yer alacak.

Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana’da bulunan fabrikalarında gerçekleştirilen otobüs üretiminin iç pazarın yanı sıra dünyanın 64 ülkesine ihraç edildiğini belirterek, “Bu ülkenin en değerli, en özel kentleri arasında bulunan Adana’da üretim yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülke ekonomisine, Adana’mızın ekonomisine oluşturduğumuz istihdam ve yarattığımız katma değer ile sinerji kattığımıza inanıyoruz. Temsa’nın Adana fabrikasında iki bine yakın çalışanımız istihdam ediliyor. Bu kentin olanakları ile büyüyen Türkiye’nin ve Adana’nın gururu olan Temsa, bu kentin değerlerine sahip çıkmaya da devam ediyor. 1940 yılında kurulan ve Türk futboluna unutulmaz yıldızlar armağan eden Adana Demirspor’a bizde Süper Lig yolunda katkı sağlamak, onun başarısına ortak olmak istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydoğdu da, Temsa’nın kulüplerine verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Sayın Dinçer Çelik’in de ifade ettiği gibi Temsa ülkemizin, Adanamızın gurur kaynağı olan bir kuruluş. Onların bize verdiği destek ile bizde bu yıl 1.lig de başarılı olarak Süper Lig de gelecek yıl mücadele edeceğimize inanıyoruz. Destekleri ve katkıları için tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Temsa ve Adana Demirspor ile imzalanan sözleşme ile Temsa logosu Adana Demirspor formalarında yer alacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir