29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Tefeci Operasyonu…

Tefeci Operasyonu…

Kozan’da tefecilere yönelik operasyonda gözaltına alınan aralarında CHP İlçe Başkanının da bulunduğu 25 zanlıdan 23’ü adliyeye sevk edildi, iki kişi salıverildi.

Kozan Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, polis ekiplerinin, tefecilik yaptığı iddia edilen kişilere yönelik 25 adrese eş zamanlı operasyon yaparak gözaltına aldığı 25 zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden ikisi serbest bırakıldı, aralarında CHP İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve ağabeyinin de bulunduğu 23’ü ise adliyeye sevk edildi.

Tefecilik iddiasıyla 3 gün önce düzenlenen operasyonda 25 kişi gözaltına alınmış, şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çok sayıda boş ve dolu senet, tapu kaydı, çek, pos cihazı, tabanca, kredi kartı ile 81 bin lira bulunmuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir