25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Sözlü salon açtı…

Sözlü salon açtı…

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana Gündoğdu Koleji (AGK)’nin dünya standartlarında yapılan spor salonunun açılışını yaptı.

Sözlü’yü okula gelişinde Kurucu Başkan Yunus Gündoğdu, Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Gündoğdu, Pazarlama ve Medyadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dirim Özgül, öğretmenler ve ellerinde Türk Bayrakları sallayan öğrenciler karşıladı.

Sözlü kız öğrencilerin ellerini öperek “Adana’nın en güzel kızları ve yakışıklı erkekleri bu okulda toplanmış. Bayanların elini öpmeliyiz” dedi.

Başkan Hüseyin Sözlü öğrencilerle sohbet edip tokalaştıktan ve fotoğraf çektirdikten sonra Uluslararası 3-6 Yaş Çocuk Üniversitesi (UÇÜ), Gymboree ve AGK’yı gezip Yunus ve Gökhan Gündoğdu’dan bilgiler aldı. Daha sonra dünya standartlarında yapılan yüzme havuzunu inceleyen Sözlü, spor salonunun açılış kurdelasını kesti. Başkan Sözlü, salonda kendisini karşılayan tüm öğrencilerle tek tek tokalaştı ve ASKİspor ile Gündoğdu Genç Bayan basketbolcuların dostluk maçından önce hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hüseyin Sözlü, Gündoğdu Koleji’nin sadece Adana değil dünya standartlarında olduğuna işaret ederek yüzme havuzu ve spor salonu için de “Harika tesisler. Buralardan birçok sporcu yetişecek ve ülkemize mal olacaktır. Yunus ve Gökhan Gündoğdu ile ekiplerini kutluyorum. Adanamız böyle tesisler kazandırıldıkça daha da büyüyecektir. Gurur verici” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, eğitimin önemine dikkat çekerek, “Eğitim bir toplumun daha ileri gitmesi için önceliğidir. Adana’da kaliteli eğitimin daha da artması için Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya ve herzaman destek olmaya hazırız” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir