25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Şimşek Ve Kaplan’da “Derbi” Hazırlıkları Sürüyor…

Şimşek Ve Kaplan’da “Derbi” Hazırlıkları Sürüyor…

Adanalılar bu hafta Adana Demirspor-Adanaspor arasında yapılacak “Derbi” maça kilitlenirken, her iki takım da hazırlıklarını sürdürüyor.

YILMAZ VURAL İŞİ SIKI TUTUYOR

Ligin 13. Haftasında Pazar günü saat 16.00’da başlayacak maçla ilgili Adana Demirspor hazırlıklarını yeni Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştiriyor. Milli maç arası dolayısıyla haftayı boş geçirmeme adına Gaziantep’te Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile özel maç yapan ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrılan Adana Demirspor’da futbolcuların Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın isteklerini yerine getirmek için büyük gayret gösterdikleri gözlendi.

ŞİMŞEK’TE HEDEF SÜPER LİG

Sezon başında Süper Lig hedefi ile yola Teknik Direktör Hakan Kutlu ile çıkan Mavi-Lacivertli ekip Adana Demirspor’da son haftalarda arka arkaya alınan yenilgilerin ardından Kutlu görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Adana Demirspor’un “Derbi” maçta Adanaspor karşısında mutlak galibiyet almak için sahaya çıkacağı ve ev sahibi olma dolayısıyla taraftarların da desteğiyle yılların deneyimi yeni Teknik Direktör Yılmaz Vural ile bunu başarabileceklerine inanıyor.

KAPLAN’DA DA MORALLER YERİNDE

Sezon başında Cihat Arslan lige başlayan ve istediği başarılı sonuçları bir türlü alamayan ve daha sonra göreve getirilen yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile atağa kalkışan Adanaspor’da da Adana Demirspor hazırlıkları sürüyor. Osman Yereşen Tesisleri’nin bakıma alınması dolayısıyla hazırlıklarını Gençlik Stadı’nda sürdüren Adanaspor’da morallerin yerinde olduğu belirtiliyor. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile oynadığı son 6 maçtan 3 galibiyet, bir yenilgi iki de beraberlik alarak büyük başarı elde eden Turuncu-Beyazlı ekip Adanaspor’da “Derbi” maçta misafir takım olduğu için ayrılan bilet sayısının 800’den 1800’e çıkarıldığı belirtildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir