20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Seyhan Belediyesi, Kurbanları Ücretsiz Kesecek…

Seyhan Belediyesi, Kurbanları Ücretsiz Kesecek…

Seyhan Belediyesi’nin geçtiğimiz Kurban Bayramı Adana’da ilk olarak uygulamaya konan ücretsiz kurban kesimi hizmetinin bu yılda süreceği açıklandı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın talimatı ile geçtiğimiz Kurban Bayramı uygulamaya konan ücretsiz kurban kesimi hizmeti bu yılda devam edecek. Adanalılardan gelen yoğun istek ve Kurban Bayramı’nda televizyonlara ve gazetelere manşet olan kanlı görüntülerin önüne geçmek için böyle bir çalıma yaptıklarını belirten Başkan Karalar, vatandaşların kurbanlarını gönül rahatlığıyla, sağlıklı bir ortamda ücretsiz olarak kestirebileceğini söyledi. Başkan Karalar, “Her Kurban Bayramı maalesef televizyonların haber bültenlerinin ilk haberi ve gazetelerin manşetleri kanlı görüntüler ile oluyordu. Biz Seyhan Belediyesi olarak bu kötü görüntünün önüne geçebilmek ve vatandaşların gönül rahatlığı ile sağlıklı bir ortamda kurbanlarını ücretsiz kesebilmeleri için geçtiğimiz yıl ücretsiz kurban kesim yerleri oluşturmuştuk. Bu hizmetimizden vatandaşlar son derece memnu kaldılar. Bizde bu yılda hizmeti devam ettirme kararı aldık” ifadelerine yer verdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir