19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Öztürk’ten kutlama mesajı…

Öztürk’ten kutlama mesajı…

BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK: TÜM ŞEHİT VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZİ
BİR KEZ DAHA MİNNET, SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUM

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 100. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Alemdar Öztürk Çanakkale Savaşı’nda 7 düvelin bütün oyunlarının bozularak topyekûn mağlup edildiğini belirterek ” O devirdeki yeni Türkiye’nin temelinde bu şanlı mücadele ve sonrasında kazanılan zaferler vardır. Çanakkale Zaferi; vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığımız için her türlü imkânsızlıklara rağmen, milletimizin neleri başarabileceğinin en güzel kanıtıdır. Çanakkale’de yüz binlerce şehit ve gazilerimiz, ‘Çanakkale Geçilmez’ gerçeğini ve dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiç bir gücün olmadığını göstermişti” dedi.
Başkan Öztürk şöyle devam etti:
“Çanakkale’de ortaya konulan vatan sevgisi, millet olma bilinci, birlik ve beraberliğimiz en büyük zenginliğimiz, en büyük gücümüzdür. Bu duygularla Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümünde başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bize mukaddes vatan kılan tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve şükranla anıyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir