23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Çevre / Otomobil Gasp Ettiğini Hatırlamadı…

Otomobil Gasp Ettiğini Hatırlamadı…

31 yaşındaki Sedat Y, hareket halindeki otomobilin önüne atlayıp, sürücü 57 yaşındaki Hamit Balık’ı bıçakla tehdit ederek aracını gasp etti. Kullandığı uyuşturucu hapın etkisindeki şüpheli, ne yaptığını hatırlamadığını söyledi.

Antalya’da oturan Hamit Balık, 07 FLK 60 plakalı otomobili ile Kurban Bayramı için Adana’da oturan yakınlarını ziyarete geldi. Tatilini uzatan Balık, dün akşam Seyhan Nehri Kıyısı’na geldi. Galeria İş Merkezi arkasında ilerleyen Balık’ın önüne atlayan Sedat Y, el işareti yaparak durmasını istedi. Frene basıp aracını durduran Balık, otomobilin camını açarak konuşmak istedi. Cebinden bıçak çıkartan Sedat Y, tehdit ederek Balık’ı aşağıya indirip otomobili gasp etti. Hamit Balık’ın ihbarı üzerine harekete geçen polis, gasp zanlısı 15 dakika süren kovalamaca sonucu Ziyapaşa Mahallesi’nde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen ve aldığı uyuşturucu hapın etkisiyle ifade veremeyen Y, sabah saatlerinde kendine geldi. İfadesinde ne yaptığını hatırlamadığını ileri süren Y,’bıçaklı yağma’ suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi’ne getirilen Sedat Y, “Ne yapmışım, bir şey hatırlamıyorum” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir