24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Otelde Kadın Pazarlarken Suçüstü Yakalandılar…

Otelde Kadın Pazarlarken Suçüstü Yakalandılar…

Müşterilere kadın servisi yapan resepsiyon görevlisi, otel sahibi ve kat görevlisi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne yapılan ihbarda, bir otelde müşterilere kadın pazarlandığı, işyeri sahibinin de bu durumu bilmesine rağmen göz yumduğu ileri sürüldü. İhbar üzerine harekete geçen Ahlak Büro Amirliği ekipleri, il dışından gelen işadamı gibi hareket ederek otele müşteri olarak yerleşti.

Polis resepsiyon görevlisi F.K. (21) ile sohbet edip, geceyi birlikte geçirecek kadın istedi. Müşterisinden 50 TL alan F.K., “Kat görevlisi G. hanım size Yeşim isminde birini getirecek. Odanıza çıkıp bekleyin, servisten memnun kalacağınızı umarım” diyerek polise odasına çıkmasını söyledi.

Bir süre sonra kat görevlisi G.Y. (23), hayat kadını Yeşim Ş.’yi polisin odasına getirdi. Yeşim Ş. müşteri olduğunu düşündüğü polisten ilişki için 100 lira istedi. Parayı veren polis, kendisini tanıtarak resepsiyon ve kat görevlileri F.K. ile G.Y. ve otel sahibi C.G.’yi gözaltına aldı. Emniyet müdürlüğündeki sorgusunda para karşılığı erkeklerle birlikte olduğunu itiraf eden Yeşim Ş., “Otelden beni arıyorlar, fuhuş için müşteri bulduklarını söylüyorlar. Ben de geliyorum” diye ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.

Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlaması ile ifadeleri alınan otel sahibi C.G., kadın kat görevlisi G.Y. ile resepsiyon çalışanı F.K. suçlamayı kabul etmedi. İftira atıldığını ileri süren zanlılar, çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir