19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / LÖSEV’den Çocuklara Karne Hediyesi…

LÖSEV’den Çocuklara Karne Hediyesi…

Adana’da yeni açılan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ofisinde tedavisi devam den çocuklara karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 30 bine yaklaşan kayıtlı hasta ve ailelerine, 20 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi, eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor.

Vakıf kurulduğu 1998 yılından bugüne, 20 yıldır lösemi ve diğer kanser türlerine karşı sürdürdüğü savaşta, doğal yaşam, sağlıklı beslenme, tedavi süreci ve sonrası motivasyonun da önemini dile getirerek hastalarını yalnız bırakmıyor. Yıl boyunca aileler ile buluşarak bir yandan onların sorunlarını yakından dinlerken diğer taraftan çocukların birbirleri ile kaynaşarak keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

Adana’da Çevre günü kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen kısa film yarışması kapsamında kazandıkları bisiklet ödülünü LÖSEV’e bağışlayan TED Koleji öğrencileri sayesinde tedavisi devam eden LÖSEV’e kayıtlı üç çocuk hayallerine kavuştu. Bisikletlerini Adana’da yeni açılan LÖSEV ofisinde, 19 Temmuz Perşembe günü düzenlenen etkinlikle teslim alanEyüp D. ,Mahmut Eren İ. ve Ramazan D. Çok mutlu olduklarını ve kardeşlerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir