20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Çevre / Kız kardeşinin gözü önünde annesini vurdu…

Kız kardeşinin gözü önünde annesini vurdu…

Merkez Seyhan İlçesi’nin Türkocağı Mahallesi’nde oturan 55 yaşındaki Önder Yalçın, 8 yıl önce Seher Berkin ile nikahsız birliktelik yaşamaya başladı. Genç kadının, nikahsız eşinden Şevval adını verdikleri kızı oldu.

Önder Yalçın’ın, ilk evliliğinden olan ve uyuşturucu madde satıcılığı suçundan yattığı cezaevinden firar eden oğlu Aykut Yalçın, eve geldi. Babasından para isteyen Aykut Yalçın, üvey annesini Seyhan Nehri kıyısına götürdü. Aykut Yalçın, belinden çıkardığı tabancayı Seher Berkin’e doğrultup peş peşe ateşledi.

Kanlar içinde kalan Seher Berkin, nikahsız eşi tarafından özel bir tıp merkezine götürüldü. İlk müdahalesi yapılan Berkin, ambulansla özel bir hastaneye sevk edildi. Sedye üzerindeki yaralı kadın ambulansa taşınırken, nikahsız eşi Önder Yalçın, “Karıcığım ne olur beni bırakma” diye ağladı. Bu sırada olay yerine gelen kadının kızı Şevval ağlayarak polislere, “Polis ağabey, beni anneme götürün” diye yalvardı. Küçük kız polisler tarafından teselli edilirken annesinin de hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis, cezaevi firarisi olduğu belirtilen Aykut Yalçın’ı yakalamak için çalışma başlattı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Kızılçam, Ardıç, Selvi Fidanları Toprakla Buluştu…

Yüreğir Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdiresi Gülay Atcı: “Çevre Kulübü öğrencilerimizin …

Lösev, Adana’da Lösante için yürüdü…

Lösev Adana Şubesi, Lösemi aileleri ve Lösemi hastalığını yenmiş olan kişiler Adana’da yürüyüş gerçekleştirdi. Lösante Hastanesi’ne tam …

Adana’da Aile Sağlığı Merkezi Çalışanları Kadro Mücadelesi…

Yargıtay’ın emsal kararları sonrasında, Sağlık Bakanlığı’nın asıl işveren olarak kabul edilmesi ve Bakanlık tarafından verilen yanıtlarda çalışanların …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir