20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Kafası Kayıp Erkek Cesedi Bulundu…

Kafası Kayıp Erkek Cesedi Bulundu…

Adana’da mezarlıkta başı olmayan bir erkek cesedi bulundu. Cesedin ayak ve ellerinin de hayvanlar tarafından yenmiş olduğu ortaya çıktı. Polis, şahsın 16 Şubat’tan bu yana Antalya’dan kayıp 21 yaşındaki Yunus Arıcı olduğunu ortaya çıktı.

Olay, Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı Kabasakal Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı hayvanlarını otlatmaya çıkaran bir çoban, Kabasakal Mezarlığı’ndaki ormanlık alanda çam ağacı altında ceset gördü. Çoban, hemen olayı polise haber verdi.

Polis, hemen olay yerine gelerek inceleme başlattı. Yapılan incelemede cesedin başı bulunamadı. Ayrıca cesedin el ve ayaklarının da olmadığı görüldü. Polis önce cinayetten şüphelendi ancak yapılan incelemede el ve ayaklarının hayvanlar tarafından yendiği tespit edildi. Polis, cesedin başını çevrede aradı ancak bulamadı. Polis, cesedin başının da hayvanlar tarafından götürülmüş olabileceğini değerlendiriyor.

Polis, olayın cinayet olduğunu düşünürken yaptığı incelemede cesedin bulunduğu yerin hemen yanı başında bulunan ağaçta ip olduğunu gördü. Polis ipin ucunu kesip örnek aldı. Polis bu arada bir taraftan da cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.
Polis yaptığı incelemede şahsın bir kişi tarafından ağaca çıkartılıp asılmasının ağacın yapısı itibariyle mümkün olmayacağını düşünüp şahsın intihar etmiş olabileceği üzerinde durmaya başladı.
16 ŞUBAT’TA AİLESİNİN KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Polis, hemen Türkiye genelinde kayıp başvurusu yapanları taramaya başladı. Bu arada kimliğini belirlemek için de hayvanların yemediği parmaklardan iz alındı. Yapılan parmak izi eşleşmesinde şahsın 16 Şubat’da Antalya’nın Manavgat ilçesinden ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Yunus Arıcı olduğu, şahsın kasten yaralama gibi suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi. Polis Arıcı’nın ailesine haber verdi. Ceset ise otopsi yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Polis cesedin üzerinde yaptığı incelmede cebinden 30 lira para ve Nevşehir ilinde balona binmek için aldığı bileti buldu. Ailesiyle yapılan görüşmede 2 yıldır Arıcı’nın kendileriyle arasının iyi olmadığı, 2010 yılında da kaybolduğunu 16 Şubat’tan bu yana Arıcı’yı aradıklarını en büyük hayalinin Nevşehir’de balona binip o manzarayı seyretmek olduğunu söylediği öğrenildi. Polis Arıcı’nın intihar ettiğini değerlendirirken, cesedin yaklaşık 1.5 aylık olduğu, kendini ipe astığı zamanla çürüme olduğu için başının kopup aşağı düştüğünün değerlendirildiği öğrenildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir