20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / İtfaiyesinin 304. Yıl Gururu…

İtfaiyesinin 304. Yıl Gururu…

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Türk İtfaiye Teşkilatı’nın 304’üncü Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftası’nı bir dizi etkinlikle kutladı.

Adana’da yangın, trafik kazaları, doğal afetler başta olmak üzere çeşitli olaylarda zor durumdaki insanların yardımına koşan itfaiyeciler, Türk İtfaiye Teşkilatı’nın 304’üncü Kuruluş Yıldönümü ve İtfaiye Haftası’nı bir dizi etkinlikle kutladı. Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Fahri Durukan, Başkan Hüseyin Sözlü’nün hizmet döneminde Adana Büyükşehir İtfaiyesi’nin Türkiye’nin en modern ve güçlü filolarından biri haline geldiğini söyledi.

304’üncü yıl gururu yaşayan Adanalı itfaiyeciler, ilk olarak Atatürk Parkı’nda bir araya gelip, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin durucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunarak, çelenk sundu. Daha sonra Daire Başkanı Fahri Durukan ve mesai arkadaşları Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar’ı makamlarında ziyaret edip, yürüttükleri hizmetlerle ilgili bilgiler verdi. İtfaiye Şehitliği’ni ziyaret eden Adanalı itfaiyeciler, ebediyete intikal eden meslektaşlarının mezarlarına çiçek bırakıp, dua etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir