23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DAİRE BAŞKANI CEYHAN’DA….

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI DAİRE BAŞKANI CEYHAN’DA….

Geçtiğimiz hafta sonu bir takım incelemelerde bulunmak amacıyla Ceyhan’a gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanı Süleyman Kablan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Tesisler Daire Başkanı Ceyhan’da
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhanlı’lara layık olmak için var gücümüzle çalışarak Ceyhan’da model bir belediyecilik örneği sergileyeceğiz. Desteklerinden dolayı da hükümetimizden Allah razı olsun. İnşallah el birliğiyle ilçemizi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

Başkan Alemdar Öztürk Ceyhan Şehir Stadyumu’ndaki çimlendirme ve tribünlerin yenilenmesi konusu ile ihalesi yapılan ve yeri müteahhide teslim edilecek olan Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaların en kısa sürede çalışmaların tamamlanacağını belirtti.

Ceyhan Spor Salonu’nu da gezen Daire Başkanı Salih Kablan, “bakanlık olarak Ceyhan için elimizden geleni yapacağız. Belediye Başkanımız Alemdar Öztürk beyin de gayretleriyle Ceyhan hak ettiği noktaya gelecektir “şeklinde konuştu

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir