20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Fuhuş Operasyonu…

Fuhuş Operasyonu…

İşlettiği kafede kadın pazarladığı iddia edilen “Portakal” lakaplı bir kadın ile fuhşa yer temin ettiği iddia edilen başka bir kadın, adliyeye sevk edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Seyhan ilçesindeki kent merkezinde çarşı diye tabir edilen bölgede bir kafede fuhuş için kadın pazarlandığı bilgisini aldı.

Kafeyi takibe alan polis, ‘Portakal’ lakaplı 45 yaşındaki mekan sahibi Meryem U.’nun, iş yerine gelen kadınların fuhuş yapmasına aracılık ettiğini ve kadınların fuhuş için 55 yaşındaki Nevin Y.’nin Yenibaraj Mahallesi’ndeki evini kullandıklarını tespit etti.

Şüphelilerin bulunduğu adrese operasyon düzenleyen polis, Meryem U. ve Nevin Y.’yi gözaltına aldı. Adana Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gazetecilere konuşan Nevin Y., fuhşa yer temin ettiği iddialarını reddederek, “Biz iftiraya uğradık. Hayır fuhuş yapmıyorum sadece misafir kabul ettim 20 dakika oturdu suç üzerime kaldı.” dedi.

Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir