29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Engelsiz Hayata Destek…

Engelsiz Hayata Destek…

Ceyhan Belediyesi sosyal hayatın iyileştirilmesi noktasında çalışmalarına devam ediyor. Engelli vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hem farkındalık yaratmak hem de engelsiz bir hayata destek olmak amacıyla Ceyhan Belediyesi tarafından bedensel engelli vatandaşlara yardımda bulunuldu.

Ceyhan’da ikamet eden bedensel engelli vatandaşlara 90 adet tekerlikli sandalye; 6 adet akülü engelli aracı temin edildi. Yardım sonrası engelli vatandaşlarının mutluluğu görülmeye değerdi. Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’a teşekkür eden engelli vatandaşlar bu tür hizmetlerin devam etmesi dileğinde bulundular.

Yapılan yardımlar sonrası açıklama yapan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak;

“ Hayatta en büyük engel sevgisizliktir. Ahde vefasızlıktır. Engelli kardeşlerime vefamız baki; sevgimiz ise daimdir. Bu hayatta bir engel var ise hep birlikte dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla aşacağız. Belediye olarak hayatımızın diğer parçası olan engelli kardeşlerimizin sorunlarının farkındayız. Ceyhan’da engelliler için fırsat eşitliği sağlayacak projelerin takibini sürdürüyoruz.’’ Engelin elde, ayakta, gözde ve kulakta değil yaşarmayan gözde nasırlaşmış kalpte sözünü havada bırakmadık.’’ Bu bağlamda 90 adet tekerlekli sandalye ile 6 adet akülü engelli aracını ihtiyaç sahibi kardeşlerimize teslim ettik. İnşallah bundan sonrada engelli kardeşlerimiz için plan ve projelerimizi hayata geçirip; yardımlarımıza rutin olarak devam edeceğiz. İçimizdeki dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacak Allah’ın izniyle. Engeli ne olursa olsun tüm engelli kardeşlerimi sevgiyle kucaklıyorum. Var olsunlar İnşallah”. Dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir