20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Engelleri Aşanlarla Birlikteyiz…

Engelleri Aşanlarla Birlikteyiz…

Ceyhan Belediyesinin Dünya engelliler haftası münasebetiyle organize ettiği ‘Paravolley’ Engelliler Oturarak Voleybol turnuvası Cumhuriyet meydanında yapıldı.

Ceyhan Belediyesinin, Engelliler Spor Kulübü sporcuları ve engelli vatandaşlara yönelik Cumhuriyet meydanında düzenlendiği turnuvada takımlar oturarak kıyasıya mücadele verdi.

Engelli sporcuların kendi aralarında kurdukları iki takım halinde oturarak yaptığı maç vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenirken, Voleybol maçını yapan engelli sporcuların neşeli ve sevinçli oldukları dikkat çekti. Kıyasıya yapılan mücadelenin sonunda Engelli sporcuların maçı neşeli bir şekilde sona erdi.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak, “3 Aralık Dünya Engelliler haftası etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz spor etkinliğinde, engelli vatandaşlarımızı buraya davet ettik. Sadece engelliler günü nedeniyle değil tüm günlerde engelsiz bir yaşam sürdürebilmeleri için engelli voleybolumuzu tanıtmak istedik” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Eroğlu, “Belediyemizin düzenlediği böyle güzel bir organizasyon ile vatandaşlarımıza oturarak voleybol oyunun nasıl yapıldığını, engelli kardeşlerimizin azmini sergilemiş olduk. Klübümüzden desteğini esirgemeyen ve engelleri ortadan kaldıran Belediye Başkanımız Sayın Ali Alper Boydak bey ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir