20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Hem Denetliyor,Hem Sohbet Ediyor…

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Hem Denetliyor,Hem Sohbet Ediyor…

Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız, merkez Seyhan ilçesinde görevli Yunus Timlerinin asayiş uygulamasını ve Seyhan İlçesi Yarbaşı Polis Merkezinin sorumluluk alanında görev yapan bekçileri göreve çıkarken denetledi.
Adana’nın huzur ve güveninin sağlanmasında büyük paya sahip olan Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Seyhan ilçesinde görev yapan emniyet personelini görevleri başında kontrol etti. Seyhan ilçesine bağlı Güneykuşak Bulvarı Regülatör köprü civarında asayiş uygulaması yapan Yunus Timlerini denetleyen Yıldız, bir süre uygulama noktasında kalarak buradaki çalışmaları izledi. Daha sonra Yarbaşı Polis Merkezi Amirliğine geçen Selami Yıldız, Polis Merkezinin sorumluluk bölgesinde görevlerini yapan çarşı ve mahalle bekçilerini de denetledi. Selami Yıldız, gece boyunca görev yapacak bekçilere dikkatli olmalarını istedi.
Selami Yıldız, denetim yaptığı bölgelerdeki bazı esnafları da ziyaret ederek onlara polisin yaptığı uygulamalardan memnun olup olmadıklarını sordu, esnaflarda uygulamalardan memnuniyetlerini dile getirdi. Yıldız, esnaflara yapılan asayiş, terör ve trafik uygulamalarının vatandaşların huzuru ve selameti için yapıldığını belirtti ve onlara hayırlı işler dileğinde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir