18 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor’dan Hasta Yakınlarına Çorba…

Demirspor’dan Hasta Yakınlarına Çorba…

Kısa adı ADS-DER olan Adana Demirsporlular Derneği Kadın Kolları’nın organize ettiği ve örnek bir sosyal sorumluluk projesi olarak beğeni kazanan hasta yakınlarına çorba ikram edilmesi etkinliği, Balcalı Hastanesi, Seyhan Belediyesi ve Adana Demirspor Kulübü tarafından da desteklendi.
Etkinlik öncesi Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova ile görüşen ADS-DER Kadın Kolları Başkanı Şenay Ildız proje ile ilgili bilgiler verdi. Projeye son derece sıcak bakan Taşova sporun ve futbolun sürekli şiddet olaylarıyla anılmasının zaten yanlış olduğunu, Hastane yerleşkesi içerisinde hasta yakınlarına çorba ikramının uygun olacağını bu konudaki duyarlılıklarından ötürüde hasta yakınları adına projeye katkı koyanlara da teşekkür ettiğini dile getirdi.
ADS-DER Kadın Kolları Başkanı Şenay Ildız de Dernek olarak bu ve benzeri birçok önemli projeye imza attıklarını bundan sonrada atmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Daha sonra gerekli izinlerin alınmasının ardından Seyhan Belediyesi’nin sağladığı masa ve sandalye desteği, Adana Demirspor Kulübünün de çorba yapımını üstlenmesiyle dernek üyeleri Balcalı Hastanesi Bahçesin de hasta yakınlarına çorba ikramını gerçekleştirdi.
Adana Demirsporlular Derneği Başkanı Telat Şahin ise projeye destek veren Balcalı Hastanesi’ne Seyhan Belediyesi’ne, Adana Demirspor Kulübüne ve emek veren dernek üyelerine teşekkür ederek etkinliğin toplam 4 hafta olacağını haftada bir Cuma günleri çorba ikramının hasta yakınlarına yapılacağının altını çizdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir