25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / DEMİRSPOR TARAFTARLARI TRANSFER BEKLİYOR…

DEMİRSPOR TARAFTARLARI TRANSFER BEKLİYOR…

ENDİŞE YÜKSELİŞTE
Adana Demirspor’da bir anda esen umut rüzgrları yerini karamsar bir havaya terk ediyor. Aybaba ve Karaman’ın imzasının ardından gülen yüzlerde şimdi endişe dolu bakışlar hakim. Yine de,”Bu isimlerin bir bildiği vardır ” düşüncesi yüreklere su serpiyor. Açıklamalara göre bugün Bolu’da kampa girilecek. Lakin gençler ve Alaattin Tosun haricinde henüz oyuncu transfer edilmedi. İster istemez taraftarlar merak ediyor; bu kampa neden ve nasıl gidilecek ?

TARAFTARLAR HEYECANLI
Şayet oyuncularla anlaşıldı ve gizleniyorsa bunun nedeni nedir ? Binlerce Demirspor taraftarı sabah akşam medya kurulaşlarını ve internet sitelerini takip ederek sevindirici haberler almak istiyor. İnternette sanal olarak yapılan transferler bile, sosyal medayada saatlerce konuşuluyor ve yorumlanıyor. Bu durum da Demirspor taraftarlarının, takımlarını çok özlediklerini ve iyi haberler duymak istediklerini özetliyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA
Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, kulüple ilgili olarak sosyal medya ve yerel basında yer transfer haberlerinin kesinlikle gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Gülcan, ”Bu haberler daha önce de gündeme getirilmişti. Ancak biz doğru olmadığını söylemiştik. Yine tekrar ediyoruz. Bazı yazılı basın ve sosyal medyanın gündeme getirdiği isimler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Ayrıca transferi hiç bir zaman gündeme gelmeyen isimleri dahi basında okuyoruz. Yapacağımız transferleri gerçekleştirdiğimiz takdirde ilk etapta kulübümüzün resmi sitesinden kamuoyuyla paylaşacağız. Bundan sonraki transfer haberlerinin kulübümüzün resmi internet sitesinden takip edilip farklı haberlere itibar edilmemesini istiyoruz. Saygılarımızla.” dedi.

SAĞLIK KONTROLÜ
Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa girecek olan Adana Demirspor , Adana Kardiyoloji Merkezi ve Algomed Hastanesi organizasyonu ile sağlık testinden geçti. Eko ve efor testlerinin yanı sıra uzman doktorlar, futbolculara sorular yönelterek sağlıkları hakkında detaylı bilgi aldı. Kan tetkikleri yapılan oyuncuların iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi, göz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerindeki muayenelerinin ardından akciğer ve kardiyoloji testlerinin yapılmasıyla sağlık kontrolleri sona erdi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir