24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Demirspor Başkanı Sancak: “Yılmaz Vural ile Yolları Ayırdık”

Demirspor Başkanı Sancak: “Yılmaz Vural ile Yolları Ayırdık”

Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, teknik direktör Yılmaz Vural ile yolları ayırdıklarını belirterek, “Çok isterdik Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile başarıya ulaşalım ama olmayınca olmuyor maalesef” dedi.
Ligde önceki gün sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep FK’yı 3-2 mağlup eden Adana Demirspor’da teknik direktör Yılmaz Vural ile yollar ayrıldı. Konuya ilişkin kentteki bir otelde basın toplantısı düzenleyen Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, takımın ilk iki potasından uzaklaştığını ve yönetim kurulu olarak da gelinen noktada ümitlerin azaldığını gördüklerini kaydetti.

Başkan Sancak, Yılmaz Vural’a ve teknik ekibine verdiği emekler için teşekkür ederek, “Çok isterdik Türkiye’nin önemli isimlerinden Yılmaz Vural ile bu başarıya ulaşalım ama olmayınca olmuyor maalesef. Olmadığını tüm kamuoyu görmüş durumundadır. Bundan sonraki teknik direktörlük hayatında başarılar dileriz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir