24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Çukurova Belediyesine İlk Aday Adayı, Hasan Aslan…

Çukurova Belediyesine İlk Aday Adayı, Hasan Aslan…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan A.Adayı Hasan Aslan, CHP’nin tüm ülke için umut olmaya devam edeceğini söyledi.
Böyle bir göreve neden talip olduğunu dile getiren Aslan, “Genç yaşlardan bu yana inandığım, yıllardır bir çok kademesinde görev aldığım, uğrunda hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığım, emek verdiğim, zaman ayırdığım partimi iktidarda görmek istediğim için adayım” dedi.

ÜRETİME DAYALI KÜLTÜR MERKEZLERİ

Spor, sanat, kültür, barınma gibi dört mega projenin yanı sıra üretime dayalı beş kültür merkeziyle Cukurova’nın geleceğini projelendireceklerini belirten Aslan, “Yoksullukla mücadele ve ekonomik kalkınma projeleriyle işsizliğin minumum seviyeye indiği bir ilçe yaratmak için adayım” diye konuştu.

“PROJELER DE HAZIR, BEN DE HAZIRIM”

CHP’nin tüm ülke insanına umut olmaya devam etmek gibi bir zorunluluğa sahip olduğunun altını çizen Çukurova Belediye Başkan A.Adayı Hasan Aslan, şöyle devam etti:

“Bunun içinde önümüzdeki yerel seçimlerde doğru ve liyakatlı adaylarla toplumun karşısına çıkmalı ve parti kamuoyunda güven yaratılmalıdır. Çukurova’yı, varolan hizmetlere yeni projeler ekleyerek daha mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirmek için adayım.

Kültürün, sanatın ve sporun başkenti olmuş bir Çukurova özlemiyle adayım.

Partimde hakim olan hak, hukuk ve adalet anlayışının gereği olarak emeğin karşılık bulduğunu parti kamuoyuna göstermek için adayım. Hayatın her alanında karşılığı olan adaylarla seçim kazanmanın hiç de zor olmadığını hep beraber görelim ve yaşayalım diye adayım. Mesleğim belediyecilik olduğu için, projelerim ve kadrom hazır olduğu için adayım.

Buna inanıyor güveniyorum. Sizi mahcup etmeyeceğime, siz de inanın güvenin.

Hhalkımızın hak ettiği mutluluğu, kardeşliği hayata geçirmek için projelerimiz hazır, ben de hazırım. “

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir