23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / CTB “Akredite Denetimini” Tamamladı…

CTB “Akredite Denetimini” Tamamladı…

Ceyhan Ticaret Borsası, Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal tarafından gerçekleştirilen belge yenileme denetimi başarı ile tamamlandı.

Ceyhan Ticaret Borsası’nın Akreditasyon kılavuzuna göre 13 ana ana madde başlığında 365 alt başlıklı kriterde yapılan denetimde, çalışmaların yeterli ve üst düzeyde olduğu ve projelerinin bulunduğu belirtildi.

Denetimde Ceyhan Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Aydar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ferruh Arslan, Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Can Azğan, Meclis Üyemiz Nazif Diler, Borsa Genel Sekreterimiz Yeliz Aydar ve Kalite ve Akreditasyon Sorumlumuz Ferhat Arslan ile borsa personellerimiz hazır bulundular.

Denetim ile ilgili değerlendirme yapan Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Aydar, ‘‘Yönetim ve oda/borsa mevzuatı, mali yönetim, insan kaynakları yönetimi, iş planlaması ve yönetimi, haberleşme ve yayınlar, bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımı, üye ilişkileri, kalite yönetimi, iletişim ağı, temsil, bilgi, danışmanlık ve destek, iş geliştirme ve eğitim, uluslararası ticaret, satış salonları ve laboratuvarlar maddelerinde denetime tabi tutulduk. Stratejik planımız, üye ilişkileri yönetim sistemi ve personel performans yönetim sistemimiz, politika ve temsil faaliyetlerimiz örnek gösterilecek kadar başarılı bulundu. Tüm personelimize, çalışmalarımıza, hizmetlerimizin muhatabı üyelerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Denetim sonrası değerlendirmeleri ile düşüncelerini aktaran Türk Loydu Denetçisi Mümin Bakkal, ‘‘ Borsanız TOBB Akreditasyon denetiminden bir önce yıla göre 4 puan artış yaparak başarıyla geçti. Denetim bağımsız ve tarafsız denetim kurumu tarafından gerçekleştirilmiştir. Borsanız TOBB beklentilerine uygun bir şekilde, üyelerinin ve bölgenizin hizmetindedir. Ve hizmet kalitesini Akreditasyon süreciyle birlikte daha ileriye taşıyacaktır.’’ Şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir