19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Sağlık / Çöp Kamyonunda Patlama: 2 Yaralı…

Çöp Kamyonunda Patlama: 2 Yaralı…

Belediye ait çöp kamyonunda nedeni henüz belirlenemeyen patlamada, 2 temizlik işçisi hafif yaralandı.

Merkez Seyhan İlçesi’ndeki Tepebağ Mahallesi’nde bulunan 27027 sokakta çöp toplayan temizlik işçilerinin çöpleri yüklediği Seyhan İlçe Belediyesi’ne ait 63 B 8990 plakalı presli kamyonundan duman yükseldiğini fark edenler, aracın şoförünü uyardı.

Bunun üzerine temizlik ekibi, kamyonu sokak üzerindeki boş bir alana çekti. Temizlik işçileri, kamyonunda çöplerin bulunduğu arka kapağını açınca hafif şiddetli bir patlama oldu. Patlamanın etkisiyle temizlik işçilerinden Ahmet Öğretmen ve Hakan Türev, hafif yaralandı. İşçiler ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görevli polisler zırhlı araç ve uzun namlulu silahlarla olay yerine geldi. Bomba uzmanının da aralarında bulunduğu polisler, kamyonda inceleme yapıp görgü tanıklarının ifadelerini başvurdu. Patlamanın gaz sıkışmasından meydana gelmiş olabileceğinden şüphelenen polisler, çöplerin arasına atılan kapalı plastik şişelerdeki matbaa malzemelerinin de patlamaya neden olabileceğini söyledi. Patlamanın nedeninin saptanması için araştırma sürüyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Anlamlı Etkinlik Beğeni Topladı…

Adana’da 2 gün süren ‘Çocuk Egsersizi ve Sertfika Programı’ Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü …

Adana’da Kesilen 700 Kilogram At ve Eşek Eti Sakarya da Yakalandı…

Konuya ilişkin 3 şüpheli yakalanırken şüphelilerden birinin “evcil hayvanı kasten öldürme” suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi. …

Hekim Ve Sağlık Çalışanlarından Beyaz Yürüyüş…

Hekim ve Sağlık Çalışanlarından Şiddetsiz, Güvenli, Güvenceli, Demokratik bir yaşam için Beyaz Yürüyüş düzenledi. Adana …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir