19 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti…

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, Milletvekili Aday Adaylığı İçin İstifa Etti…

CHP İl Başkanı Ayhan Barut, 28 aydır sürdürdüğü görevinden 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olabilmek için istifa etti.
Milletvekili aday adayı olmak isteyen kamu görevlileri ve örgüt yöneticilerinin görevlerinden istifa etmesi için verilen sürenin son gününde CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, istifasının hemen öncesinde İl Yönetim Kurulu’yla son kez bir araya geldi. Burada konuşan Barut, “2002’den bu yana Türkiye’nin aldığı hasarları onaracak, ülkemizi yeniden ayağa kaldırıp, çağdaşlık yolunda atağa geçirecek tek güç Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kuvayı Milliye’nin devamı olan, Cumhuriyeti kuran, Türkiye’ye demokrasiyi getiren, her daim ‘Önce Türkiye’ anlayışıyla, parti çıkarlarını değil ülke çıkarlarını gözeten ve en sıkıntılı dönemlerde sorumluluk alarak ülkemizin önünü açan Cumhuriyet Halk Partisi ve kadrolarıdır” diye konuştu.
Milletvekili aday adaylığı için CHP Adana İl Başkanlığı görevinden istifa etme kararı aldığını kaydeden Barut şöyle konuştu:
“Başka bir onurlu görev olan milletvekilliğine aday olmak için bugün itibarıyla istifa ediyorum. Bu ailenin bir üyesi olmaktan, çok meşakkatli olsa da gurur duyarak Cumhuriyet Halk Partisi’nde il başkanlığı yapmaktan, onur ve gurur duyuyorum. Bugün il başkanı olarak aranızdan ayrılsam da büyük ailem olarak gördüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir ferdi olarak, hep sizin yanınızda, aranızda olacağım. Mücadelemiz bitmedi. Türkiye’yi çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti haline getirene, sokaklarında çocukların mutluluk çığlıkları attığı, yaşanabilir bir ülke haline getirene dek bu mücadeleyi birlikte sürdüreceğiz. İyi ki varsınız, iyi ki Cumhuriyet Halk Partiliyiz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir