19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / ÇGC Türk Sanat Müziği Korosu, Yılın İlk Bahar Konserini Verdi…

ÇGC Türk Sanat Müziği Korosu, Yılın İlk Bahar Konserini Verdi…

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Türk Sanat Müziği Korosu, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sanat müziği severlere muhteşem bir konser verdi.
ÇGC Türk Sanat Müziği Korosu konserinde konuşan, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti korolardan sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Saygıdeğer, “Cemiyetimiz her geçen gün daha da iyi işler yapmak için çalışıyor. Bildiğiniz gibi cemiyetimizi yeni bir konseptle üyelerimize daha yaraşır bir hale getirmek için sayın başkanımız ve yönetim kurulumuz büyük çaba sarf ediyor. Bunun yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerimize de devam ediyoruz. Bu bağlamda bugün burada bu konserin gerçekleşmesinde başta koro şefimiz Aygül Altınok Tutu’ya, kıymetli saz heyetine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Keman’da Veysel Başözdeş, Ud’da Orhan Karaoğuz, Kanun’da Polat Göçen, Ney’de Servet Tamer, Ritmlerde Emre Behmen, Sancar Tutu ve Şemsettin Özdağ’dan oluşan saz heyetinin konseri büyük ilgi gördü.
Konser sonrası Sefa Saygıdeğer, ÇGC Kurucu üyeleri Vahap Unkat ve Musa Alkan ile birlikte Şef Aygül Altınok Tutu’ya ve koronun en genç solisti Verda Tutu’ya çiçek vererek teşekkür ettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir