20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan’da Park ve Bahçe Bakımları Sürüyor…

Ceyhan’da Park ve Bahçe Bakımları Sürüyor…

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda ağaç bakım ve budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama, park bakım ve revize çalışmalarını sürdürüyor.

Ceyhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada; şehir genelinde sorumluluk kapsamındaki Cumhuriyet Mahallesindeki park. Hasan Ağa Camii yanı parkı. Şehit Komiser Süleyman Çakır koşu yolu, Gazi Osman Paşa Mahallesi Devlet Demir Yolları duvar dibi süs bitkileri ile birlikte tüm mahallelerde bulunan parkların bakım, revize, çim biçme, yabani ot temizliği, bitki bakım ve budama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek adına Park ve Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelindeki toplam 99 park, yeşil alan ve refüjlerde bakım, sulama, revize, çim biçme, yabani ot temizliği, bitki bakım ve budama çalışmalarını düzenli olarak yerine getirdiğini söyledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir