28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Zabıtası Ekmek Denetiminde…

Ceyhan Zabıtası Ekmek Denetiminde…

Dövizdeki artışla birlikte ülkemizde gelişen olumsuz ekonomik havayı fırsata çevirmeye çalışan, fiyatlar üzerinde haksız artışlar yapan işletmelere karşı resmi kurumların müdahalesi sürüyor.

Ceyhan’da 200 gr ekmeğin satışı 1 Lira’dan yapılan zamla 1,25 Lira’ya çıkarılmıştı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili konuyu Adana Valiliği’nde gerçekleştiren İl Koordinasyon Toplantısı’na taşıdı. Toplantıda Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın önerisiyle ekmek gramajında 50 gr artış ve 250 gr ekmeğin 1,25 TL satılmasına dair karar alındı.

Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper Boydak’ın talimatıyla alınan kararlar doğrultusunda zabıta ekiplerinin denetimleri sürüyor. Ekipler, gramaj ve hijyen kontrolü yaparak fırın ve ekmek satıcılarını denetledi.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan Başkan Boydak ;” Türk ekonomisine düzenlenen savaşın karşısında mücadele etmeye devam ediyoruz. Ekmek Ceyhan’da 250 gr ve 1,25 TL den olacak şekilde satışına devam edeceğiz. Birlik ve beraberliğimiz ile bu kötü günleri de atlatacağız inşallah “dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir