16 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Ceyhan Depreminin Yıl Dönümü…

Ceyhan Depreminin Yıl Dönümü…

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, 27 Haziran 1998 tarihinde meydana gelen depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan Rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.
Başkan Boydak, “Şehrimiz 20 yıl önce talihsiz bir deprem hadisesi ile karşı karşıya kaldı. Bu üzücü olayda yıkılan yuvalar, hayatını kaybeden vatandaşlarımız bizi derinden üzdü. Ceyhan ve kırsalında 145 kardeşimizi kaybettik. Bu tür olayların bundan böyle yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması için çalışmalıyız”

Ceyhan’ın, deprem bölgesinde olduğunu belirten Başkan Boydak, ”Yaşadıklarımız dün gibi aklımızda. 20 yıl geçti, bu acıyı unutmayacağız ancak bir daha tecrübe etmemek adına önlemler alacağız. Şehrimizin gelişmesine ve büyümesine yardımcı olurken, geçmişimizi ve yaşadığımız acıları anımsayarak denetimlerimizi ve yeni yapıları çok dikkati inceliyor, adımımızı daha sağlam ve dikkatli atıyoruz” dedi.
Başkan Boydak, “Herkes bir yakınını, akrabasını, komşunu ve sevdiği insanları deprem sonrası baki âleme uğurladı. Bu üzücü olayda ebedi hayata intikal eden hemşerilerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” ifadelerini kullandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir