24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Çetin’den Görkemli Seçim Ofisi Açılışı…

Çetin’den Görkemli Seçim Ofisi Açılışı…

Çukurova Belediye Başkanı ve Adayı Soner Çetin, Turgut Özal Bulvarı’ndaki seçim ofisinin açılışında yaptığı konuşmasında, “Birlik ve beraberlik içinde hem Büyükşehir Belediyesi’ni, hem de birçok ilçemizde seçimi fark atarak kazanıp, Adana’da tarih yazacağız” dedi.
İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Şule Gök Tudeş, CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, İYİ Parti Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Demokrat Parti İl Başkan Vekili Reşat Coşkun, CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Çukurova İlçe Başkanı Ali Uçar, İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı İlker Akça, İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Rıfat Karakuş’un da katıldığı açılışa, çok sayıda partilinin yanında, binlerce halktan insanlar katıldı.

“ADANA’YI ÇUKUROVA STANDARTLARINA YÜKSELTECEĞİZ”
Konuşmasına partilileri ve halkı selamlayarak başlayan CHP Adana İl Başkanı Av. Emrah Kozay, Türkiye’nin ve Adana’nın ekonomik ve istikrar anlamında çok kötü bir noktada olduğuna dikkat çekerek, “İktidar bugüne kadar adana istediği sonucu alamadı. Bu nedenle, merkezi iktidar tarafından görmezden gelinen, sorunları ötelenen bir Adana’mız oldu. Yaşama sevincimizi azaltan, umutlarımızı taze tutan, direnme azmimizi tazeleyen unsurlar da var. Bu unsurların başında, özgürlüğünden bağımsızlığından ödün vermeyen Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, siz değerli Adanalılarla buradayız. Geliyoruz; önce Türkiye anlayışıyla, CHP olarak, biz Adana’nın tümünü köy olmaktan kurtarıp, Türkiye’nin cenneti haline getirmeyi planlıyoruz. Adana’da yaşam standartlarının en yüksek olduğu Çukurova işte burada. Önümüzdeki dönem en büyük hedefimiz, Adana’nın standartlarını Çukurova standartlarına yükseltmektir. Çocuklarımızı mutlu olacakları bir şehirde yaşatmak istiyoruz.
31 martta, Sayın Zeydan Karalar’ı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Soner Çetin’i de yeniden Çukurova Belediye Başkanı olarak seçeceğiz. İki başkamızın uyumlu çalışmasıyla, Çukurova’nın yaşam standartlarını daha da yükseltip ülkenin örnek gösterilen ilçelerinden biri yapacağız. Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız ve hep birlikte çalışıp, Adana’ya CHP’nin bayrağını dikeceğiz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir