20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Sağlık / Bu Etkinlik Yakıştı…

Bu Etkinlik Yakıştı…

Son yıllarda birbirinden farklı festivallere ev sahipliği yapan Adana, muhteşem lezzetlerini de festivale uyarlıyor. Kebap ve Şalgam Festivali onun ardından düzenlenen Lezzet Festivali’yle kentin tatlarını Türkiye’ye tanıtan Adana, şimdi de 2. Si düzenlenen Açıkhava Ciğer Festivali ile hem eğlendirdi hem Adanalıları ete doyurdu.
Adana muhteşem lezzetleri muhteşem etkinlikleriyle sunmaya devam ediyor. Önce Kebap ve Şalgam Festivali, ardından Lezzet Festivali’yle sadece kente değil Tüm Türkiye’ye kentin lezzetlerini tanıtan Adana şimdi de 2. Si düzenlenen Açıkhava Ciğer Festivali’yle adını duyurdu. Adana Seyhan da bulunan Mert Restoran’ın ev sahipliğinde gerçekleşen festival 7’en 70’e tüm Adanalıları sabahın erken saatinde bir araya getirdi.
ETLER PİŞTİ ŞARKILAR SÖYLENDİ
Festivalde öğle saatlerine kadar etler pişti, müzikler çalındı. Sadece giriş ücreti alınan etkinlikte katılımcılar etlerini kendileri pişirip hem eğlendi hem de ete doydu. Pazar sabahında Tüm Adanalıların akın ettiği ve havanın güzel olması nedeniyle de adeta şenliğe dönüşen festivalde hem yemekler yenildi hem de danslar edildi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Festivale Adana’nın önce gelen isimleri de katıldı. Başta Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nden de birçok isim ve yüzlerce vatandaşın katıldığı festival öğle saatlerine kadar sürdü. Yeşillik alanda ve güzel havada hem lezzetin hem de eğlenmenin tadına varan vatandaşlar, etkinlikten oldukça memnun kaldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Hekimler, vergi kesintileri eylemini sürdürüyor…

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Aile Hekimliği Kolu ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası‘nın (SES), aile …

LÖSEV’DEN KOLİ KOLİ MUTLULUK!

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek …

Hekimler ’14 Mart Tıp Haftası’ Kapsamında Buluştu…

14 Mart Tıp Haftası hakkında açıklamalarda bulunan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Hekimler her zaman …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir