24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Çevre / Aybaba, ”Telafi edeceğiz”.

Aybaba, ”Telafi edeceğiz”.

Adana Demirspor Sportif Direktörü Samet Aybaba, kurdukları kadronun Adana’ya çok büyük bir heyecan getirdiğini ifade ederek, “Futbolda inişli ve çıkışlı süreçler yaşanabiliyor. Ancak biz kendi sahamızda Samsunspor’u, Ankara’da da Osmanlıspor’u yenerek şampiyon olacağız. Biz iyi takımız, güçlü takımız. Şampiyonluğu da Adana’ya hediye edeceğiz” dedi.

Mavi-lacivertli kulübün Sportif Direktörü Aybaba, As Başkan Emin Yumuşak ve takım kaptanı Yiğitcan Erdoğan ile birlikte tesislerde basın toplantısı düzenleyerek genel bir durum değerlendirmesi yaptı.
Adana Demirspor’un tesislerinden içeriye atılan ilk adımda şampiyonluğa kilitlenen bir ortam görüldüğünü söyleyen Aybaba, “Kötü bir maç geçirdik. Ama bu maçı unutmak zorundayız. Önümüzde çok önemli bir Samsun, ardından da deplasmanda oynayacağımız Osmanlıspor müsabakası var. Her ikisini de yeneceğiz. Şampiyonluğa kilitlendik. Yıllardır yaşanmayan bir süper lig heyecanı yaşıyoruz. Adana Demirspor’u süper ligde görmek isteyen herkesi destek olmaya bekliyoruz. Çünkü bu heyecanı bizlere bu çocuklar yaşattı, şampiyonluğu da kendileri yaşatacak. Önümüzde 4 maçımız kaldı. Tüm olumsuzlukları ortadan kaldırıp, şampiyonluk yolundaki hedefimize emin adımlarla koşacağız” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir