23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / AFAD’ın seçimi bronz madalya getirdi…

AFAD’ın seçimi bronz madalya getirdi…

Fotoğraf Amatörleri Derneği’nin (AFAD) seçtiği ve Siyah Beyaz Dünya Bienali’nde Türkiye’yi temsil eden 10 fotoğraf bronz madalya kazandı.
Lüksemburg’da düzenlenen Siyah Beyaz 33’üncü Dünya Bienali’ne Türkiye adına katılan fotoğraflar, ülke genelinde 8 bin üyesi bulunan Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu adına AFAD tarafından seçildi. AFAD Başkanı Tahsin Sezer’in TFSF temsilcisi olarak görev yaptığı ve İlhan Maraşlı, Ercüment Ersoy ve Raziye Köksal Kartal’dan oluşan seçici kurul, Türkiye’den 63 fotoğrafçının 222 siyah beyaz fotoğrafını değerlendirdi. Seçim sonucu başarılı bulunan 10 siyah beyaz fotoğraf, Siyah Beyaz 33’üncü Dünya Bienali’ne gönderildi.
TFSF’ye bağlı dernek üyelerinden oluşan fotoğrafçılar; Cabir Deniz Seyran, Esin Koç, Fatih Balkan, H. Hulki Muradi, İhsan Karadayı, Leyla Emektar, Mehmet Köseli, Mine Ertuğrul, Özcan Yücelt ve Zehra Çöplü’nün eserleri, bienalde bronz madalya ile ödüllendirildi.
AFAD Başkanı Tahsin Sezer “Daha önceki yıllarda da bir altın madalya ve bir mansiyonun sahibiydik. Fotoğraf sanatında iddia ediyorum ülkenin en iyi derneklerinden biriyiz. Aldığımız görevi maksimum başarıyla sona ulaştırıyoruz. Adana bu başarıyı hak ediyor” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir