28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Adanalı Şöhretler Adına Kaldırım Oluşturuldu…

Adanalı Şöhretler Adına Kaldırım Oluşturuldu…

Adana’da bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Film Festivali kapsamında, Adanalı ünlüler adına ‘Adanalı Şöhretler Kaldırımı’ oluşturuldu.

Türk sineması, sanat, müzik, edebiyat, spor ve kültürel alanda ünlü 12 Adanalı isim, festival kapsamında ölümsüzleştirildi. Ünlü Hollywood Bulvarı’ndan esinlenilerek oluşturulan kaldırımda Yılmaz Güney, Yaşar Kemal, Orhan Kemal, Şener Şen, Suna Kan, Erol Büyükburç, Abidin Dino, Ferdi Tayfur, Menderes Samancılar, Ali Özgentürk, Aytaç Arman ve Fatih Terim’in adı yer aldı. Atatürk Caddesi üzerinde oluşturulan Adanalı Şöhretler Kaldırımı’nın açılışına, Menderes Samancılar, Yılmaz Güney’in kızı Elif Güney Pütün, Erol Büyükburç’un kızı Evren Büyükburç’un da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Törende konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü, sanata ve edebiyata kentin çok büyük katkı sağladığını belirterek, emek verenlerin hiç unutulmadığını anlattı. Menderes Samancılar da, duygusal anlar yaşadığını belirterek teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

ÇGC Kupalı At Koşusu Bugün Koşulacak…

1400 kumda 58 kilo 3 yaşlı İngiliz atlarının katılacağı koşuda birincilik ödülü 440 Bin Tl. …

Ceyhan Belediyesi’nden İslahiye’de İftar Programı…

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in ilçede farklı kesimleri buluşturduğu Ramazan sofraları bu kez İslahiye’de kuruldu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir