29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Kayboldu Tarsus’da Cesedi Bulundu…
ADANA'DA KAYIP MÜRACAATI YAPILAN 63 YAŞINDAKİ ELMAS SELBES'İN CESEDİ, TARSUS'TA SULAMA KANALINDA BULUNDU. CESET, OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE ADANA ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ. (ERSOY YALÇIN/MERSİN-İHA)

Adana’da Kayboldu Tarsus’da Cesedi Bulundu…

Mersin’in Tarsus ilçesi Yüksek ile Hacıbozan köyleri arasından geçen sulama kanalında kadın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde vatandaşlar Tarsus ilçesine bağlı Yüksek ve Hacıbozan köyleri arasından geçen suluma kanalında bir kadın cesedi gördü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede kadının 63 yaşındaki Elmas Selbes olduğunu belirlendi. Kadının dün gece saat 04.00 sıralarında Adana’daki evinden kaybolduğu, kocasının ise sabah 08.00 sıralarında polise kayıp müracaatında bulunduğu öğrenildi.

Ailesi tarafında da teşhis edilen kadın, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kadının kesin ölüm sebebi belli olmazken, ekiplerin olayla ilgili çalışması devam ediyor. Öte yandan kadının daha önce de bir suya atlama olayının olduğunu iddia edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir