20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Şehir Tiyatrosu’na çifte ödül…
ADANA ŞEHİR TİYATROSU, YENİ TİYATRO DERGİSİ 6. EMEK VE BAŞARI ÖDÜLLERİ YARIŞMASI'NDA JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ VE EMEK ÖDÜLÜ'NÜ KAZANDI. (İHA/ADANA-İHA)

Adana Şehir Tiyatrosu’na çifte ödül…

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa Kurt, Adana Şehir Tiyatroları’nda sahneye koyduğu ‘Boyacı’ adlı oyun ile Yeni Tiyatro Dergisi 6. Emek ve Başarı Ödülleri Yarışması’nda Jüri Özel Ödülü’nü kazandı. Adana Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni İsmail Dikilitaş ise Emek Ödülü’ne layık görüldü.
Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, Yeni Tiyatro Dergisi’nce verilen ödüllerden ikisine layık görülmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirten İsmail Dikilitaş, Emek Ödülü başlığıyla verilen ödülü almanın ayrı bir onur yaşattığını söyledi. Dikilitaş, kendisini bir tiyatro emekçisi olarak gördüğünü ifade ederek, tiyatroya ve sanatın diğer dallarına emek vermekten bugüne kadar olduğu gibi kesinlikle imtina etmeyeceğini söyledi.
İsmail Dikilitaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları ve sanata verdiği öneme binaen, tiyatro sanatına ve sanatın birçok dalına destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.
Ödül töreni 30 Nisan’da Fulya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir