29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor’a Süper Lig yolunda tam destek…

Adana Demirspor’a Süper Lig yolunda tam destek…

Adana Demirspor Kulübü’nü ziyaret eden Barut ve Av.Türkmen Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, İkinci Başkan İmam Gazali Hıradağı ve Altyapı Sorumlusu Tekin İncebaldır’la bir araya geldi.

Sözlü nezdinde Adana Demirspor’a play-off maçlarında başarı dileyen İl Başkanı Ayhan Barut, Adanaspor’la birlikte Adana Demirspor’u da Süper Lig’de görmek istediklerini söyledi.

Süper Lig’de mücadele eden iki takımın kentin hem ekonomik hem de sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Barut, Adanalılara Demirspor’a destek çağrısı yaptı.

Barut, “Demirspor’u lobilere ya da hakem hatalarına kurban vermemek ve yıllardır özlemle beklediğimiz Süper Lig hasretini bitirmek için başta Adana milletvekilleri ve belediye başkanları olmak üzere, kentin yönetiminde yetki ve söz sahibi olan tüm kurum ve kuruluşların yöneticilerini ve sporseverleri Demirspor’un yanında görmek istiyoruz” diye konuştu.

Hakem hataları nedeniyle Adana Demirspor’un doğrudan Süper Lig’e çıkamadığını ve Play-off maçlarına kaldığını dile getiren Adana Milletvekili Ev. Elif Doğan Türkmen, Adanalıların hakem hatalarına tahammülünün kalmadığını belirtti. Demirspor’u Süper Lig’e yükselme mücadelesinde yalnız bırakmayacaklarını kaydeden Av. Türkmen, “Adana’nın makus talihini iki takımını Süper Lig’e çıkararak yeneceğine inanıyor, Demirspor’umuza canı gönülden başarı diliyorum” şeklinde konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çukurova Ödülü 2024 TYS Başkanı Özyalçıner’e verildi…

 Çukurova Ödülü 2024 Adana Yazarlarevi’nde düzenlenen törenle Türkiye Yazarlar Sendikası’na (TYS) verildi. Tören, TYS Genel …

Seyhan’da Hapis Cezası Bulunan Kişi Yakalandı…

Hüseyin Güneş olduğu belirlenen kişinin “nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme”, ” hırsızlık” ve “kamu malına …

Sağlık çalışanları vergi kesintileri konusunda taleplerini aktardı…

 Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri Aile hekimliği çalışanlarının vergide …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir