25 Nisan 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Sağlık / Adana Barosu yönetiminden Ceyhan’a ziyaret…

Adana Barosu yönetiminden Ceyhan’a ziyaret…

Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyarette Ceyhan’da görev yapan meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu.
Görüşmede aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Ceyhan Belediyesini ziyaret ederek Adli Yardım afişleri ve el broşürleri veren Adli Yardım Komisyonu Başkanı ve üyelerinin ziyaretinden sonra, hazırlanan ilanların ve broşürlerin muhtarlara ulaştırılarak, yurttaşın adli yardım hizmetleri ile ilgili aydınlatılması için neler yapılması gerektiği konuşuldu.
Ziyaret esnasında Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Ceyhan Adli Müzaheret Temsilcisi Av. Öznur Özbek’e 5 Nisan Avukatlar Haftasında verilmesi gereken, ancak törene katılamaması nedeni ile verilemeyen meslekte 25. yıl plaketini de Ceyhan Baro Odasında yapılan törenle takdim etti.
Av. Küçük, “Öznur hanıma görevinde ve mesleğinde üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.
Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün elinden plaketini alan Av. Özbek, teşekkür etti. Av. Özbek, “25 yılın nasıl geçtiğini anlamadım. Baro üyesi olmak, avukatlık mesleğini ifa ediyor olmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum. Baromuza göstermiş olduğu nazik jestinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.⁠⁠⁠⁠
CEYHAN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODALARI YENİLENDİ
Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Baro Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Furkan Kılıç, Av. Nevzat Elçi, Ceyhan Baro Adli Müzeharat Temsilcisi Av. Öznur Özbek, Baro mensubu Av. Esengül Göksel, Av. Aysuda Fidan, Av. Erhan Karakoç ile birlikte Ceyhan M Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu Müdürü Yusuf Bulut’u ziyaret etti.
Adana Barosu Ceyhan M Tipi Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan iki adet avukat görüşme odası tepeden tırnağa yenilenerek avukatların kullanımına hazır hale getirildi.
Baro Yönetimi Ceyhan M Tipi Ceza ve İnfaz Kurumunda bulunan ve baro tarafından tamamen yenilenen iki adet avukat görüşme odasını yerinde inceledi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Hekimler, vergi kesintileri eylemini sürdürüyor…

Türk Tabipleri Birliği (TTB) Aile Hekimliği Kolu ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası‘nın (SES), aile …

LÖSEV’DEN KOLİ KOLİ MUTLULUK!

“Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi gülümsetebilmek …

Hekimler ’14 Mart Tıp Haftası’ Kapsamında Buluştu…

14 Mart Tıp Haftası hakkında açıklamalarda bulunan Adana Tabip Odası Başkanı Dr. Ahmet Suntur, “Hekimler her zaman …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir