28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Çevre / 46 Branşta spor alanı…

46 Branşta spor alanı…

Adana’da İl Spor Merkezleri’nin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Törende 46 branşta eğitim alan sporcuların gösterileri izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nce çocuk ve gençler ile engelli bireyleri spora yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı yaratmak ve toplumda spor kültürünün oluşmasına katkı sağlamak amacıyla her yıl uygulanan İl Spor Merkezlerinin açılışı yapıldı. Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, antrenörler,veliler ve genç sporcular katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören daha sonra Cimnastik ve Taekwando branşlarındaki minik sporcuların gösterileri ile devam etti.

Adana’da 16 bin sporcunun il spor merkezlerinde sporla buluştuğunu belirten Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, “400’e yakın personelimiz bu çalışmalarda görev alıyor. Bu yaz mevsiminde çok verimli bir çalışma olacağını yenetekli sporcularımızın yetişeceğine ümit ediyorum. Şimdiden sağlıklı başarılı bir spor sezonu geçirmeyi diliyorum” dedi.

Bu sene festival havasında bir gösteri yapmak istediklerini ve bunuda başardıklarını ifade eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise “Bütün gençlerimizi bütün çocuklarımızı bekliyoruz. Bugün hedefimiz 50 bin kişinin üstüne çıkmak. Bizim esas amacımız Türkiye, Avrupa ve Dünya’da olimpiyatlara sporcu yetiştirmek. Bunun için çalışıyoruz, mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir