23 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / 13 Dakikalık Meclis Toplantısı…

13 Dakikalık Meclis Toplantısı…

Büyükşehir Belediye Meclisi, Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün, yurt dışında düzenlenen Robotex International 2018 yarışmasına gidecek olan 6 özel yetenekli öğrencinin gidiş-dönüş masraflarının karşılanmasına dair teklifi oy birliği kabul edildi
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Murat Cevheribucak başkanlığında toplandı. Cevheribucak’ın meclis toplantısını açması, yoklamanın ve mazeretlilerin kabulü ile bir önceki toplantı tutanaklarının kabulü oylaması da dahil gündemde bulunan 14 maddenin görüşülmesi 13 dakika sürdü.
Gündem dışı konuşmaların yapılmadığı mecliste gündemin birinci maddesinde Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün yurt dışında düzenlenen Robotex International 2018 yarışmasına gidecek olan 6 özel yetenekli öğrencinin gidiş-dönüş masraflarının karşılanmasına dair teklifi oy birliği kabul edildi.
Gündemdeki 7 madde tek tek ilgili komisyonlara oy birliği havale edildi. 5 madde komisyon raporları doğrultusunda ilgili dairelere iade edilirken, bir madde komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir