29 Mart 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / 10 Binlira Fazla Ödedikleri Müşteriyi Bekliyorlar…

10 Binlira Fazla Ödedikleri Müşteriyi Bekliyorlar…

Cemalpaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı’ndaki bir döviz bürosunda 10 bin 500 dolar bozduran bir müşteriye, 29 bin 295 lira yerine, yanlışlıkla 39 bin 295 lira ödeme yapıldı. Fazla ödeme yaptıklarını fark eden çalışanlar, müşteriye ulaşamayınca polisten yardım istedi.

İş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinde, 55-60 yaşlarındaki bir kişi, döviz bürosuna gelerek yanında getirdiği doları veznedeki personele veriyor. Personel, doların sayımını yaptıktan sonra, yine sayımını yaptığı Türk Lirası’nı müşterisine veriyor. Aldığı parayı saymayan müşteri, paranın bir kısımını cüzdanına, bir kısmını da ceplerine koyarak buradan ayrılıyor.

Döviz bürosunun sahibi Coşkun Niziplioğlu, müşteri yoğunluğunun olduğu bir sırada çalışanların yanlışlıkla fazla ödeme yaptığını belirterek, “Burada müşterimizin hiçbir kastı yok. Müşterimiz aldığı parayı da saymadan cebine koyup buradan ayrılıyor. Umarım müşterimiz farkına varır ve paramızı getirir” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir